„Парт еден“ втората песна од албумот „СР-МАК-РАП“ на Боро Би и Vlado’Yo

Пред две недели Vlado’Yo и Боро Би го најавија нивниот заеднички албум „СР-МАК-РАП“ со „Никогаш повеќе“, а сега продолжуваат со објавување нова песна од истиот албум – „Парт еден“.

unspecified

маркетинг


Select
Ознаки: , ,