ПАОК Ентузијаст го организира 16-от меморијален марш Ванчо Атанасов

ПАОК „Ентузијаст“ – Струмица го организира шеснаесеттиот меморијален традиционален меѓународен планинарски марш „Ванчо Атанасов 2015“, кој ќе се одржи на 5.4. 2015 година, недела, на планината Беласица.  

1901159_577773125651247_1797019740_n

Тргнувањето е од стара автобуска, пред зградата на Телеком, во 7:00 часот.
Должнината на патекате е  22 километри, а поминува преку: Костурино, Ормални, Ќучук чешма, Планинска куќа Дедо Кољо Муртински.

Превозот од Струмица до Костурино е обезбеден од организаторот.

                        

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,