ОРГАНИЗИРАНО СЛЕДЕЊЕ НА НАТПРЕВАРОТ МАКЕДОНИЈА-ЦРНА ГОРА ВЕЧЕРВА ВО СЕЛЕКТ!

Како и за секое спортско случување, така и овојпат CafeSelect ви овозможува организирано следење на натпреварите од европското првенство во ракомет 2018! Да го бодриме нашиот тим и да навиваме за Македонија!!! МАКЕДОНИЈА vs Црна Гора вечерва во 20:30 часот.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,