Општина Босилово отстрани дива депонија

11024755_872654469422537_8913228769560593690_n

Денес градежната механизација на ЈПКД „Огражден„ – Босилово беше ангажирана во атарот на населеното место Моноспитово.
Се изврши расчистување на теренот од насобраниот комунален отпад непосредно до локалниот пат што води спрема населеното место Банско.

11021162_872654459422538_826850684662760382_n

11017684_872654549422529_1426688406982117480_n

10933858_872654472755870_5753884855694768785_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,