Одбојкарските репрезентативци од Струмица дочекани како херои на сцената на Струмица Опен Фест

Одбојкарските репрезентативци од Струмица денес за време на настапот на Јупитер беа повикани на сцената на Струмица Опен Фест. Притоа сценографијата се смени во боите на Македонското знаме, а публиката ги поздрави хероите од Струмица. Репрезентативците од Струмица направија и легендарно селфи со публиката.

Пред некој ден во Полска одбојкарската репрезентација на Македонија го освои историското второ место во Европската лига.

11057240_873936152683150_7745002639558491033_n (2)

11873397_510085592487863_6613213288113305974_n

11896142_1118480784832306_5767810438398078531_n

маркетинг


Select
Ознаки: , ,