Нови активности на „Паок Ентузијаст“ – Струмица

index

Десеттина планинари од „Паок Ентузијаст“ – Струмица во саботата инеделата беа во посета на Шар Планина. Во саботата се искачија на Горна Лесница и врвот Пиат  2308 м.н.в а во неделата го искачија Титов Врв 2747 м.н.б

index5

index4

index3

index2 index1

маркетинг


Select
Ознаки: , ,