Неизвезни и одлучувачки натпревари вечерва на ноќниот турнир во мал фудбал во Босилово

Почитувани љубители на фудбалот, вечерва повторно два неизвесни натпревари на ноќниот турнир во мал фудбал во Бослово за влез во големото четвртфинале!

21:00 часот Агро Фреш Пиперево-Емен ( Дерби )

22:00 часот Бимакс Плус Струмица-Дунек Босилово, дерби на вечерта!

Повелете!

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,