Најава на хип хоп вечер во рамките на Струмица Опен Фестивал

Хип хоп вечерта и оваа година, трет пат по ред ќе биде дел од Струмица Опен Фестивалот. Оваа година ќе се одржи на 8 август, сабота.

hip hop vecher

Покрај настапите на раперите, ќе се цртаат графити, а ќе се одржи и dance battle (натпревар по танцување). Настанот ќе почне во 21 часот. За музиката ќе биде задолжен DJ Попај.

DJ Popeye

Координаторот и член на струмичката рап група Дивизија, Драги Андонов – Кискин истакнува дека оваа година им се дава шанса и на младите артисти. Тој се надева дека овој настан ќе предизвика интерес и ќе има добар одзив како од страна на публиката, така и од страна на учесниците.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,