Над 100 парови од сите возрасти ја заклучија својата љубов на Ѕидот на љубовта во Струмица

Младински совет го разубави неделното попладне на сè попопуларните празници Св. Валентин и Св. Трифун. Над 100 парови од сите возрасти ја заклучија својата љубов на Ѕидот на љубовта кој ќе го краси градскиот парк во Струмица. Да го полниме со уште многу нови и стари љубовни романси и да го чуваме за да ни трае овој голем симбол на љубовта!

12747303_743566939077473_3393811174087212441_o

12719537_743566265744207_2032327128689457951_o

12716049_743591465741687_9166403840683267086_o

12715407_743564175744416_6178156284741611796_n

12698244_743562965744537_5950562495531570097_o

12697238_743563889077778_5377906000443809757_o

12697077_743590425741791_8221459231118344443_o

12694971_743565229077644_2751662760556121298_o

12671816_743562645744569_6286888188772429492_o

12657951_743564015744432_6797275248621115212_o

10582866_743564985744335_6472140292334691074_o

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,