(Фотогалерија) На 400m2 отворен Гејминг центарот LEVEL

Се отвори најголемиот гејминг центар во Струмица. Младите струмичани ќе имаат можност да се дружат и реално и виртуелно со најсовремена технологија и најнови и најактуелни игри. Гејминг центарот е опремен со 40 компјутери и 11 играчки конзоли. За уживањето да биде комплетно ќе се организираат натпревари и турнири. Еве како помина отворањето:

12008268_10153603432584581_928731941_o

12005918_10153603432114581_1388848355_o

12001873_10153603432924581_103981358_o

11995452_10153603429989581_429821462_o

11993223_10153603430644581_952031505_o

11990996_10153603429944581_970338733_o

11993026_10153603432084581_1215085524_o

11993054_10153603431864581_1067126585_o

11993162_10153603432664581_1483901582_o

12001873_10153603430239581_1199685487_o

11993264_10153603430284581_1212311325_o

11999242_10153603434399581_66177847_o

11996449_10153603434444581_1178643983_o12006997_10153603434404581_1985110262_o

12006960_10153603434109581_308793121_o

12005740_10153603434409581_227781156_o

12005894_10153603430704581_1057507614_o

12005903_10153603433979581_1455089881_o

12005915_10153603434004581_958698883_o

12008270_10153603432249581_611240072_o

12011551_10153603431824581_494321046_o

11991081_10153603430459581_1450331453_o

11984527_10153603433799581_658064057_o

11990995_10153603434389581_1996497342_o

11989228_10153603430309581_281755630_o

маркетинг


Select
Ознаки: , ,