(ВИДЕО) Младиот струмички виртуоз Стојан Стојанов ја изведува Bohemian Rhapsody на само една гитара

Стојан Стојанов има само 13 години, а неговиот талент е веќе далеку познат. Стојан беше дел од овогодинешниот ОПЕН Фестивал и настапуваше на отворањето заедно со Трајче, Тина и Јани под името „Мали, а големи“.

1

Неговата љубов кон гитарата се забележува веднаш, а за неговиот талент и маестралната изведба ќе се уверите од видеото:

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,