Миленикот на младите, Маид Хечимовиќ синоќа настапи на Опен Фест

Босанскиот пејач Маид Хечимовиќ, познат на публиката како натпреварувач од шоуто Икс Фактор синоќа настапи на Струмица Опен Фест. Младите се фотографираа со него и уживаа во музиката и неговите гласовни способности. Настапот беше енергичен и струмичани не останаа рамнодушни.

11910910_1034773093220391_6999455317824678552_o

11891856_1034773029887064_4870208722359866837_o

11913978_1034772933220407_5279036537096362446_o

11887524_1034773213220379_3272861431589658567_o

11893778_1034773146553719_7206912192037844058_o

11885736_1034773253220375_6720420875897459302_o

11856500_1034773333220367_2716485532030114433_o

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,