(ВИДЕО) Игор Џамбазов за авантурите во струмичко

1

Во една од емисииите на Еден на еден гостин беше Игор Џамбазов којшто зборуваше за своите авантури низ Македонија, а Струмица секако не е исклучок од таквите авантури. За неговото воодушевување кога дознава дека постои хотел „Мис Стоун“, за престојот во Василево и фудбалскиот турнир во Пиперево, слушнете во продолжение:

маркетинг


Select
Ознаки: , ,