Момците од Либеро бенд ја почнаа синоќешната забава

Либеро бенд со македонска песна ја почнаа последната вечер од Струмица Опен Фестивал. Либеро бенд е шестчлен состав од талентирани, музички образовани момци. Освен тоа тие се млади, енергични и решителни. Имаат визија, и храбро, но сигурно чекорат на македонската сцена повеќе од три години.

11864767_1034771763220524_6765434463746985601_o

11895208_1034771873220513_7081855619454726926_o

11896309_1034771929887174_2448663252605060289_o

11896198_1034771869887180_6805566357216992758_o

11231759_1034771769887190_7663648302051897683_o

11872127_1034771766553857_7151837233127867502_o

11891469_1034771839887183_3279477336957666198_o

11884972_1034771896553844_5667947279885391157_o

маркетинг


Select
Ознаки: , ,