ЛАРА ја претстави новогодишната колекција

lara-novogodisna (8)

(Радица Лазаровска)

Дизајнерка Радица Лазаровска во првиот број на магазинот ,,Есперанто” ја претстави својата празнична колекција.

,,Инспирација црпам од се можно што ме опкружува, а успева да пробуди во мене силна емоција. Ја сакам слободата во креирањето, но во границите на носливоста.” – вели Радица во интервјуто за Есперанто.

Новогодишната колекција може да се најде во модното ателје ,,Лара” (ВИДИ ЛИНК: „LaRa“ ново модно ателје за вљубеничките во високата мода и уникатните модели)

Погледнете дел од новогодишната колекција на ЛАРА

lara-novogodisna (2)

lara-novogodisna (3)

lara-novogodisna (4)

lara-novogodisna (5)

lara-novogodisna (6)

lara-novogodisna (7)

(Елена Лазаровска)

Фото: Столе Ангелов

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,