Кристина Арнаудова го покажа трудничкиот стомак на „Струмица опен фест“

11850657_805478259550558_5139879436828051758_o

Македонската пејачка Кристина Арнаудова настапи на струмичкиот плоштад како дел од претпоследниот ден на „Струмица опен фест“. Кристина Арнаудува на сцената настапи во четвртиот месец од бременоста. Веста за својата бременост ја објави на нејзиниот профил на Фејсбук  пред неколку дена и откри дека петгодишниот Максим ќе добие братче.

11836686_805478199550564_6206327668094155569_n

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,