Кој доби награди од Хоризонт во наградната игра ,,Отклучи ја својата среќа”

*Комерцијална објава

њњњњњњ

Хоризонт додели над 300 награди во наградната игра „Отклучи ја својата среќа“, во месец април. Дел од добитницните од наградниот квиз се:

Ленче Колева- ЛЕД Телевизор
Сања Груева – вечера за двајца Вила Парк
Ристевски Александар (Цано) – пакет Пекабеско
Василиа Ризовска – пакет производи ПКБ
Јагода Ангелова – пакет производи Витаминка
Ивона Донева – принц кафе Деволи
Виолета Атанасова- пакет производи Колид Фудс
Јанкова Драгана – пакет производи од Фриком
Катерина Палифрова – пакет производи од Здравје Радово
Кирил Николов- пакет производи од Колид С-Теам
Андреева Лидија- пакет производи од Хоризонт(500 ден)
Кљанкова Валентина – пакет производи од Авантис
Василев Томе- пакет производи од Кола
Митев Спасе- пакет производи од Саманта
Настева Катерина- пакет производи од Тиквеш
Мицев Васе- пакет производи од Бима Логистик
Костадинова Фани- пакет Монтенегро
Костуранова Елизабета- пакет производи Интернационал Фуд
Митев Ристе- пакет ПКБ
Костова Јулија- пакет Колид С-Теам
Милева Нена- пакет Витаминка
Ѓорѓиева Зорица- пакет Авантис
Васкова Емилија- пакет Тиквеш
Арапов Киро- пакет Хоризонт(500ден)
Трајанов Славчо- пакет Здравје Радово
Синдраковски Кире- пакет Пекабеско
Поповска Елена- Пакет Принц кафе Деволи
Џамбулиева Николета- пакет Кола
Никова Тања- пакет Бима
Попова Суза- Пакет Авантис
Кантарџиев Александар- пакет Хоризонт (500ден)
Јагода Ангелова- Пакет Пекабеско
Виолета Атанасова- пакет Хоризонт (500ден)
Тимо Комаров- пакет Здравје Радово
Борис Панделишев- пакет Принц кафе Деволи
Петрова Весна- пакет Цермат
Годева Емилија- пакет Цермат
Јанкова Драгана- пакет Фриком
Наташа Трајкова- пакет Фриком
Стојанова Споменка- пакет Бима Логистик
Галева Стојанка – пакет Принц кафе Деволи
Зуља Ангова- пакет Бима Логистик
Станиова Адријана- Пакет Кола
Ванчо Вошнаков- пакет Бима Логистик
Христов Борис- пакет Бима Логистик
Коцева Стоја- -пакет Здравје Радово
Танчева Марика- пакет Здравје Радово
Спасов Љаме- пакет Авантис
Каламерникова Василија- пакет Монтенегро
Николов Зоран- пакет Бима Логистик
Печеникова Марија- пакет Здравје Радово
Ибишка Инес- пакет Колид С-Теам
Гушев Кире- Хоризонт (500ден)
Маврова Жаклина- Хоризонт (500ден)
Весева Драгица- пакет Тиквеш
Јанкова Костадинка- пакет Деволи
Драшковик Софија- пакет Деволи
Крмзова Ленче- пакет Деволи
Ристоманова Билјана- пакет Авантис
Пиличев Васко- пакет Деволи
Василев Дончо- пакет Тиквеш
Трендов Дамјан- Витаминка
Караманолев Тодор- пакет Витаминка
и уште многу други…

*Комерцијална објава

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,