Какви ќе бидат новите цени на горивата?

И овој вторник Регулаторната Комисија за енергетика одлучи да падне цената на бензинот, што секако ги израдува потрошувачите. Бензините поевтинија за 2 денари, цената на дизелот не се промени.
 1
Така, литар ЕУРОСУПЕР БС 95 се точи за 62 денари за литар а ЕУРОСУПЕР БС 98 за 64 денари за литар.
Дали цената на бензинот ќе падне и наредниот понеделник, или можеби ќе има поскапување, останува да видиме кога по сите анализи Регулаторната Комисија за енергетика ќе ј донесе својата одлука.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,