Струмичкиот бенд Јупитер синоќа се погрижи за забавата на своите сограѓани

Струмичкиот бенд Јупитер како вистински домаќини синоќа ја забавуваа својата публика. Горан и Ленче Куќиќ ги исполнуваа своите хитови кои за струмичани се веќе добро познати. И младите и старите подеднакво се забавуваа и играа на нивните песни.

11119101_1034771989887168_8059314810528033007_o

11892327_1034772179887149_2909880510285223264_o

11891450_1034772199887147_1079962615713911269_o

11891495_1034772149887152_3602301280601987311_o

11834823_1034772129887154_9022049125158940215_o

11223339_1034772053220495_4164754247013965698_o

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,