ЈПКД „Комуна“ Ново Село ја санираше дивата депонија на влезот од Сушица

ЈПКД „Комуна“ Ново Село во соработка со општина Ново Село ја санираше дивата депонија на влезот од Сушица.

11205621_1620728021518923_6387779840522276624_n

– „ Претходно ЈПКД „Комуна” Ново Село ја санираше дивата депонија која се наоѓа на патниот правец Смолари – Дражево, како и дивата депонија во Мокрино. Наредна депонија, која ќе ја санира ЈПКД „Комуна” Ново Село е дивата депонија која се наоѓа на Самоилово“ – изјави, за Струмица Денес, директорот на ЈПКД „Комуна“ Ново Село, Наце Цеков.

10387560_1620727844852274_8772467986035620760_n

11180632_1620728044852254_5889181788244361329_n

11223850_1620728064852252_142981939064902159_n

11694014_1620727818185610_7990960733428952409_n

11703156_1620727894852269_7378423073105041202_n

11703383_1620727944852264_8702299590741387558_n

11738017_1620727991518926_9004592248722686149_n

11755115_1620727918185600_732705051688452682_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,