ВИДЕО: Трајче Ѓоргиев зборува за отворањето на Струмица Опен Фестивал

Денес во 12:00 часот во Младинскиот совет Трајче Ѓоргиев зборуваше за својот настап по повод големото отворање на ОПЕН Фест сцената. За него тоа претставува огромна чест. Исто така тој упати апел до струмичани да присуствуваат и да се забавуваат.

11907059_10153536020864581_830348265_o

Погледнете ја изјавата на Трајче:

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,