Инспиративни пораки на ѕидовите на СОУ ,,Димитар Влахов”

Со цел создавање на мотивирачка, позитивна и креативна атмосфера во училиштето, учениците од IV година, со поддршка на стручната служба во училиштето, ги украсија училишните ѕидови со мноштво инспиративни и позитивистички пораки.

Погледнете дел од пораки:

15876_717393861713867_6525386085784268379_n

1013626_717393968380523_5945928367068502658_n

10407089_717393595047227_8957836864620026326_n

10941904_717393208380599_6942454078859743127_n

10953155_717393081713945_1287581190458405170_n

10955710_717392961713957_7405010423585479682_n

10981359_717393775047209_5797285126090603205_n

10985237_717393455047241_1538293543278680539_n

10995458_717392815047305_5928094867267329607_n

DSCN5657

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,