(ВИДЕО) Гостувања на струмичкиот театар „Антон Панов“, на фестивалите во Турција, Шпанија и Русија

По повод предвидените гостувања на струмичкиот театар „Антон Панов“, на фестивалите во Турција, Шпанија и Русија денеска се оддржа прес конференција како најава за гостувањата. Во продолжение погледнете го пресот на театарот „Антон Панов“.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,