Горан Кукиќ во петтиот круг на „Никад није касно“

Untitled

Со „Остала си увијек иста“ од Мишо Ковач,  Горан Куќуќ ја воодушеви публиката и жирито во натпреварувачкото шоу „Никад није касно“. Нада Павловиќ, Дејан Петровиќ, Неда Куњевиќ и Саша Милошевиќ – Маре беа восхитени и упатија најдобри комплименти кон струмичкиот пејач. Со тоа тој сигурно влегува кон финалето на ова шоу.

Присутни беа и членовите на бендот „Јупитер“ кои беа безрезервна поддршка за Горан, а Ленче играше и пееше со публиката со најпознатата „Македонско девојче“.

2

1

Погледнете го настапот на видеото:

маркетинг


Select