Годзила – научно фантастичен спектакл

Годзила е импресивен научно-фантастичен спектакл во кој гигантското радиоактивно чудовиште е отпорно на сите видови оружја на човекот. Застрачувачката и немилосрдната Годзила ќе ги натера жителите на Земјата да се здружат, меѓутоа, тоа нема да биде доволно за да ја победат….

маркетинг


Select
Ознаки: