Газелите фасцинираа на Божиќната балетска претстава

Студиото за модерен балет „Газели“ организираше Божиќна балетска претстава во Струмица. Струмичани имаа можност да уживаат во модерен балет, најразлични кореографии, шарени костими и куп насмевки. Оваа претстава придонесе за вистинска Божиќна радост и атмосфера. Публиката фасцинирано ги следеше совршените движења на младите балерини.

12473501_1099730963413030_1575255166534275396_o

12493649_1099731013413025_7134124879729882897_o

12471839_1099731033413023_7632671301489294954_o

10575184_1099731100079683_4206587398854166901_o

1973394_1099730953413031_1144537697453673454_o

12496439_1099731380079655_6816534959812269316_o

12491758_1099733513412775_4150372051610299335_o

12487234_1099733366746123_5545998561688921898_o

12485953_1099731250079668_2474814299280426479_o

12484762_1099731993412927_6741017230979077272_o

12473587_1099732870079506_3467909229928375329_o

12471533_1099732556746204_4789408450383825732_o

12469468_1099732186746241_5392129498992606539_o

12465935_1099731570079636_7025057163104809500_o

12440685_1099732146746245_335612490344070426_o

12419055_1099732443412882_6465411752695643703_o

12402014_1099731723412954_2014195110575803749_o

920648_1099731266746333_9174140894879813155_o

886252_1099732640079529_6591318966265796125_o

 

ФОТО: Сречко Гунчев

маркетинг


Select
Ознаки: , ,