Фотографии од Гоце Арнаудов кои досега не сте ги виделе!

Легендата на македонската народна музика Гоце Арнаудов, ќе остане запаметен по многу работи. Хитови кои и ден денес се пеат, се почитуваат од помладите генерации, а за неговиот лик и дело постојано се зборува. Дефинитивно една од работите по која ќе се памети Арнаудов е неговиот стил на облекување.Тој стил Гоце Арнаудов го негувал уште на почетокот на својата кариера. Ова подолу се фотографии од неговата рана младост.

 

ФОТО: СТАРА СТРУМИЦА

маркетинг


Select