(ФОТОГАЛЕРИЈА) СЕЛЕКТ СИНОЌА ПРЕПОЛН СО МАКЕДОНСКИ НАВИВАЧИ И ПОКРАЈ ПОРАЗОТ НА МАКЕДОНИЈА!

И покрај високиот пораз на македонската ракометна репрезентација од Шпанија сепак тоа не беше главната причина да не се навива за Македонија бидејќи тие се нашите херои. Селект беше преполн од навивачи а атмосферата на високо ниво. Во продолжение погледнете дел од фотографиите:

маркетинг


Select
Ознаки: ,