ФОТОГАЛЕРИЈА: „Саунд Месинџерс” во Селект

Дуото „Саунд Месинџерс”, кое е составено од Симона Попоска и диџејот Ерик Фокс во саботата настапија   во најдобриот струмички ноќен клуб,  Селект. Струмичани  имаа можност да уживаат во звуците на House музиката и најдобрите летни хитови од сите времиња. Видете како помина забавата:

1526584_870008896414355_7242557054360336752_n

10400035_870007863081125_7762537563158733734_n

10402001_870008309747747_7795280358656457293_n

10404242_870008749747703_1011490777274816814_n

10982000_870008163081095_7657601590247092960_n

11181207_870008873081024_8582124808737855366_n

11200875_870008173081094_836485559760021418_n

11403034_870008006414444_6690557749373147038_n

11659436_870007866414458_5534681566654203540_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , , , ,