(ФОТОГАЛЕРИЈА) Пролетна колекција на модното атеље ,,Топчева”

Модното атеље ,,Точева” ја претстави својата пролетна колекција. За новиот каталог моделите се слика во креации изработени во модното атеље.

DSC_5490

DSC_5501

DSC_5511 - Copy

DSC_5531 - Copy

DSC_5532

DSC_5543

DSC_5567

DSC_5583

DSC_5591

DSC_5612

DSC_5619

DSC_5626

DSC_5630

DSC_5640

DSC_5646

DSC_5648

DSC_5836

 

*КОМЕРЦИЈАЛЕН ОГЛАС

Ателје „ТОПЧЕВА“ во Струмица на улица „Маршал Тито“ број 63. Контакт: 078/761-021

unnamed

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,