ФОТОГАЛЕРИЈА: Место кое мора да го посетите – новоотворената сендвичара „Гранде“

После успешното пробивање на пазарот и стекнатите голем број редовни муштерии благодарение на квалитетот, пријатната услуга и поволните цени, тимот на месарница „Гранде“ отвара и своја сендвичара.

IMG_0656

IMG_0652

Лоцирани во близина на струмичката гимназија, тие се подготвени за Вас да ги подготват највкусните сендвичи, тостови, тортиљи, а за сочната скара на кило воопшто и да не се зборува. Она од што ќе бидете привлечени и наредниот пат да наминете кај нив е пријатната љубезност на персоналот, уникатниот интериер и мирната атмосфера.

IMG_0651

IMG_0660

 

Вчера вечер, во просториите на сендвичара „Гранде“  се одржа свечено отварање , на кое, покрај многуте гости, и случајните минувачи имаа прилика да уживаат во богатиот и деликатесен коктел.

Во продолжение е приложена целосната фотогалерија од отварањето:

ФОТО: ЈАНКО КИРОВ

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , , , ,