(ФОТОГАЛЕРИЈА) Кандидатот за градоначалник на ОПШТИНА ВАСИЛЕВО Ванчо Стојанов во посета на Владевци

Кандидатот за градоначалник на о.Василево од ВМРО-ДПМНЕ Ванчо Стојанов  синоќа го посети населеното место Владевци каде ја презентираше пред граѓаните изборната програма за локални избори 2017 година и даде отчет за досега сработеното. Во програмата за ова населено место е опфатено асфалтирање на патот што ги поврзува Старо Владевци и Ново Владевци,проект кој што е веќе изготвен.

Изградба на Street Basket игралиште во училишниот двор.

Поставување на парно греење во училиштето.

Довршување на системот за канализација.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,