(ФОТОГАЛЕРИЈА) Кандидатот за градоначалник на општина БОСИЛОВО Љупчо Колев одржа трибина во Еднокуќево

Синоќа беше одржана трибина во Еднокукево заедно со кандидатите за советници од ВМРО -ДПМНЕ, Трајче Барбутов од Моноспитово, Анита Божинова од Босилово, Адријана Атанасова и Орхан Фетовски од Еднокукево заедно со кандидатот за градоначалник на општина Босилово Љупчо Колев. Пред жителите на Еднокукево тие ги презентираа проектите од новата програма со кои е опфатено ова населено место, а тоа се: Асфалтирање на улицата од црквата до центарот со одводен канал, поставување на нов слој асфалт на патот Еднокукево до спој со магистралниот А4, реконструкција на училиштето, тампонирање на полски патишта, ископ на одводни канали итн.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,