(ФОТО) ЗАГРЕБ Е МАКЕДОНСКИ! СТРУМИЧАНИ ДЕЛ ОД ГОЛЕМОТО СЛАВЈЕ СИНОЌА

Не е важно дали од Скопје, Битола, Прилеп, Струмица или некој друг македонски град, сите навивачи заедно славеа. Во собиралиштето на нашите фанови долго во ноќта се пееја македонски песни и се славеше победата над Црна Гора. Сите посакуваат оваа еуфорија да продолжи и по мечот со актуелниот европски првак Германија. Напред Македонија!

маркетинг


Select
Ознаки: ,