(ФОТО) УМС ВМРО-ДПМНЕ Струмица одржа средба- салата преполна.

Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ во Струмица вечерва одржа средба во рамките на караванот кој кој деновиве се реализира низ целата земја. Пред присутнуте стотина активисти зборуваше Кандидатот за градоначалник Марјан Бајрактаров, Потпретседателот на УМС Димса Арсовски и Претседателот на УМС Струмица Владимир Ристов.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,