ФОТО: Се омажи новинарката на Телеканал А1

Ивана Вангелова, сега веќе Костуранова, новинарка во регионалната телевизија Телеканал А1, заплива во брачните води. Во саботата во екот на карневалските свечености во Струмица, Ивана и нејзиниот избраник Славе направија свадба за паметење во ексклузивниот ресторан „Еми“, Ивана беше облечена во прекрасна бела венчаница во која изгледаше фантастично. Гостите ги забавуваше струмичкиот бенд „Легато“ а музика имаше за сечиј вкус.

 ивана1

ивана3

ивана

ивана4

Им посакуваме среќен заеднички живот.

ФОТО: Мегагфото Трајче

маркетинг


Select
Ознаки: