Фото на денот: Трајче го отвори Струмица ОПЕН Фестивал

Струмица Денес и вечерва докажа дека стои зад успесите на Трајче. Со огромна поддршка ги следиме неговите настапи.

11903361_10153536873089581_580681764_n

маркетинг


Select