(ФОТО) Коста Јаневски на средба со лицата со интелектуална попреченост

Кандидатот за градоначалник на Струмица од редовите на СДСМ, денеска имаше средба со лицата со интелектуална попреченост. Јаневски го промовира својот концепт за подобар живот. Рече дека ќе го поддржи Социјалниот клуб, Дневниот центар ќе ги задоволува сите нивни потреби и ќе ја имаат нивната финансиска и логистичка поддршка.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,