ФОТО: Карневалска „гаражна“ журка со Борa Чорба!

Како дел од официјалната програма за овогодинешниот карневал и традиционално како и секоја година, освен по кафулињата,  „гаража парти“ под маски се одржува и во подземната гаража под градскиот плоштад. Таму вечерва за забавата се погрижи легендарниот Бора Џорџевиќ од Рибља Чорба.

Пренесуваме дел од атмосферата на забавата која ќе трае до раните утрински часови.

1622700_10201431003763092_1439025668_n

1623640_10201431093005323_1535143102_n

1662679_10201431004363107_1926544962_n

1798833_10201431008563212_1205305170_n

1013311_10201431093805343_1644783917_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,