(ФОТОГАЛЕРИЈА) Трајче Ѓоргиев и „ЈО-ЈО” ѕвездичките направија фотосесија за ,,Струмка”

Заврши фотосесијата на “Струмка” со Трајче Горгиев и “Јо-Јо” ѕвездичките,  во соработка со студиo  “Dj”. Фотосесијата ја направи фотографот Столе Ангелов.

Тие се “ѕвездички” под Струмичкото небо….

Таа е освежителна, неодолива, традиционална “Струмка” …….

Погледнете уште една од успешните приказни за спојот на младите си традицијата

IMG_7784

IMG_7792

IMG_7822a

IMG_7831

IMG_7872

IMG_7953

IMG_8147

IMG_8148

IMG_8165

IMG_8173

Продолжуваме …..

маркетинг


Select
Ознаки: ,