Мода и убавина: Вики во моделите на Coco Perla

Вили Миленкова за рубриката Лето, мода и убавина ја претстави колекцијата на Coco Perla. Спој на убавина и мода. Погледнете!

10416849_10152582968024581_224424254_n

10416884_10152582968014581_1478309575_n

10469606_10152582968279581_2125141357_n

10592168_10152582968129581_661017166_n

10570578_10152582967909581_1964366717_n

10572164_10152582967964581_666840606_n

10583305_10152582967864581_23625013_n

10588857_10152582967924581_1929551390_n

10588966_10152582967804581_714043793_n

10589691_10152582968284581_1363528690_n

10589928_10152582968149581_1900039818_n

10589977_10152582967969581_1439318902_n

Coco-Perla

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,