Дино Мерлин на црногорското приморје се подготвува за СОФ 2017

 

Високите температури и топлото време не и пречи на најголемата ѕвезда која годинава ќе настапи на Струмица Опен Фестивалот, Дино Мерлин, кој моментално ужива на Црногорското приморје подготвувајќи се за престојните настапи меѓу кои и тој во август во Струмица.

  • Јас сум многу прецизен човек, во лето го сакам сонцето, на зима мразот. Не ми влијае на расположението и уживам во сите годишни времиња. Не сум голем хедонист, риба јадам ретко, живеам нормално и не се филмам. Мене може да ме видите било каде и јас немам проблем со тоа ,да правам муабет со секој, јас сум обичен човек, јас не сум ѕвезда – истакнал Мерлин

 

маркетинг


Select