ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: ВРАБОТЕТЕ СЕ ЗАЕДНО СО СВОЈОТ ПАРТНЕР!

До секој успешен маж работи успешна жена. Брак со двојна кариера. Одлучувајте заедно. Работа во која заедно ќе го организирате работниот ден, успехот и примањата. Позиција која носи голема заработувачка за амбициозни парови (дечко и девојка, маж и жена) со место на живеење во Струмица и струмичката околина. Нудиме: – Високи примања – Релаксирана работна атмосфера – Патувања ...

ОГЛАС: Се продава луксузно опремен нов стан во центарот на Струмица

Се продава ексклузивно опремен нов стан во центарот на Струмица. Станот е веднаш вселив и со чист имотен лист. Има површина од 64m2 и повеќе простории во кои спаѓаат: ходник, купатило, голема дневна соба заедно со трепезарија и кујна, една спална соба и две помали детски соби како и затворен балкон. Станот е делумно опремен со мебел, квалитетни луксузни врати, италијанска керамичка санитарија ...

Обложувалницата „Моцарт“ бара работници во Струмица

*комерцијална објава Најголемата групација во индустриите на среќа во Југоисточна Европа, за потребите на својата регионална дирекција во Македонија објави оглас за вработување на „Оператор“ во Струмица. Сите заинтересирани кои ги исполнуваат условите може да аплицираат на е-маил адреса job@mozzartbet.mk најдоцна до 23.07.2016. Кандидатите треба да ги поседуваат доказ за завршено минимум ...

ОГЛАС: Се продава луксузен стан во центарот на Струмица

Се продава ексклузивно опремен нов стан во центарот на Струмица. Станот е веднаш вселив и со чист имотен лист. Има површина од 64m2 и повеќе простории во кои спаѓаат: ходник, купатило, голема дневна соба заедно со трепезарија и кујна, една спална соба и две помали детски соби како и затворен балкон. Станот е делумно опремен со мебел, квалитетни луксузни врати, италијанска керамичка санитарија ...