Тања Савич го отвара викендот во Селект

Тања Савич српската поп дива, во петок спектакуларно во Селект. Позната по добрите журки и настапи,атрактивната Тања Савич овој викенд ќе ве забавува во кафе бар Селект. Нашата редакција подарува секој ден по 5 карти за вас, за да уживате во добрата журка и овој викенд, во добро познатиот бар Селект, кој се грижи секој викенд да ви биде незаборавен и да ја удоволи целата публика. Сабота ...