Девојки од Струмица: Соња Тодорова

Соња Тодорова е струмичанка која го живее женскиот сон. Плива во облека. Но, дури и за нејзе, секогаш во нејзиниот гардеробер има место за ново парче, две. Самата си знае дека е хроничен шопахоличар.