Британскиот таблоид Daily Mail објави фотогалерија од струмичкиот карневал 2018

Престижниот британски таблоид Daily Mail објави фотогалерија од струмичкиот карневал 2018. Сторијата за струмичкиот карневал е поднаслов на сторијата на древните антички карневали кој се одржуваат во Шпанија. По фестивалите, ритуалите и обичаите во Невалакруз во Шпанија стои сторијата со наслов ,,Македонскиот карневал во Струмица”. Во строијата е опишан карневалот, тримерските обичаи и карневалското ,,лудило” во Струмица за време на карневалот. Целата сторија на следниот ЛИНК.

маркетинг


Select
Ознаки: ,