(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО СО ОСТАР ДЕМАНТ ДО СДСМ: ДОДЕКА НИЕ РАБОТИМЕ ВИЕ СЕ БОГАТИТЕ!

Почитувани господа од СДС
Додека вие клеветите, ние работиме, ветуваме и исполнуваме, имаме програма со прецизни рокови и истата ја презентираме на граѓаните. Нашата одлика е отчетноста за се што е ветено и сработено. Очигледно вашата кампања се заснова на клевети, манипулација со граѓаните, со што и ја закривате вашата неспособност и ароганција.
време е да им кажете на граѓаните на о.В што вие направивте додека ја водевте о.Василоево, но бидејќи нема со што да се пофалите ги користите сите вработени низ институциите кои се партиски членови на СДС за да креирате лажна слика за состојбите во нашата општина, но Вмро Дпмне го почитува законот и че бидат спроведени соодветни постапки за злоупотреба на службената положба за вработените во о.Василево кои издаваат службени информации.
Дали сте се запрашале колкави вкупно суми за штети имаат земено членовите на СДС од штетите кои ги имаше во изминатиов период? Не е далеку времето кога народот во о.В зборуваше за сумите, на име, на штета што ги зедоа чл на СДС како на пример

Ристо Велков, член на СДС и наводно грагански активист кој на име на штета, на него и неговиот син, кој патем нема имот на негово име, имаат проценета вредност на штета од висина од околу 1.400.000 денари
Бранко Андонов, вработен во о.В а имено и член на комисијата за проценка на штети има проценето износ од околу 1.400.000 денари заедно со неговата сопруга.
Ристо Трајков, татко на личното обезбедување на З.Заев  и Зора Трајкова  вработена во општинската администрација имаат проценето штета од околу 500.000 денари

Ние продолжуваме со работа и презентирање на нашата програма, а вие продолжете со водење на вашата црна кампања, Граѓаните ќе пресудат сами на 15 октомври!

ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО СО ОСТАР ДЕМАНТ ДО СДСМ: ДОДЕКА НИЕ РАБОТИМЕ ВИЕ СЕ БОГАТИТЕ!

Posted by Strumica Denes on Friday, 29 September 2017

маркетинг


Select
Ознаки: , ,