Најслушаниот балкански поп-фолк бенд Mилиграм заедно со Зоран Илиев  ќе настапи во кафе бар Селект

Најслушаниот балкански поп-фолк бенд Mилиграм заедно со Зоран Илиев  ќе настапи во каде бар Селект.  Милиграм својот настап ќе го одржи во Сабота на 3ти Март.

Како што ветивме така и исполнуваме, момците од Милиграм ни подготвуваат и ветуваат невиден музички спектакал!!!
Можност за припадничките од понежниот пол, месецот на жената и пред 8мо мартовското лудило да го прослават и да уживаат со најголемите балкански хитови!!! – стои во објавата на кафе бар Селект.

Покрај Милиграм уште еден миленик на женската популација ќе биде задолжен да ја вжешти оваа мартовска сабота , победникот на овогодишниот Мак Фест, Зоран Илиев.

резервации & инфо:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov

маркетинг


Select
Ознаки: , ,