Марјан Јанев – Кандидат на СДСМ за Градоначалник на oпштина Василево

Марјан Јанев е кандидат за градоначалник од редовите на СДСМ во општина Василево  за претстојните локални избори кои ќе се одржат оваа година во Октомври. Информацијата е официјално потврдена и од СДСМ!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,