(ФОТОРЕПОРТАЖА) Еден ден на струмичките полиња

Плодни и зелени, полни со голема убавина и вредни работливи жители кои со голема љубов и внимание ја обработуваат својата земја! Со право би рекле дека секој од нас овде би го пронашол мирот и спокојот кој ни е потребен секојдневно. Така би ги опишале нашите струмички полиња кои сигурно се едни од најплодните во целата Македонија.

Од здравата храна и плодовите кои излегуваат од оваа земја освен целата наша држава, во нејзиниот вкус уживаат и луѓето од целиот балкан па и надвор од него. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија и  уживајте во магијата на струмичките полиња:

ФОТО: Столе Ангелов

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , , ,